Tisztelt Szülő!

 

Ezúton értesítem, hogy a leendő első osztályos gyermekek szüleinek

2020.június 18-án (csütörtökön) 17.00 h-tól szülői értekezletet tartunk.

A járványügyi előírások miatt a szülői értekezleten tanulónként csak 1 szülő tud részt venni, illetve kérjük, hogy gyermekét ne hozza magával!

Megértését köszönjük, megjelenésére feltétlenül számítunk!

Amennyiben az alábbi dokumentumok valamelyikét még nem juttatta el iskolánkba, kérjük, legyen kedves pótolni:

  • születési anyakönyvi kivonat
  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ-kártya
  • nyilatkozat idegen nyelv választásáról (német, angol, kínai)

Honlapról letölthető, kötelező dokumentumok:

 

(A járványügyi helyzet miatt jelenleg a fenti dokumentumok másolata, fényképe is elegendő papír alapon vagy e-mailben eljuttatva: bankiisk.igazg@gmail.com e-maíl címre. Legkésőbb az első tanítási napon az eredeti okmányokat szükséges bemutatni, illetve az eredeti nyilatkozatokat leadni!)

 

Az étkezés igénybevételéhez kötelező a megfelelő nyilatkozatot kitölteni és leadni, valamint a diákigazolvány ügyintézést elindítani!

Nem az iskolában intézendő:

  1. Alább letölthető a Pécsi Ellátó Központ nyilatkozatai (5-ös sz., 8.sz és 11-as sz. nyilatkozat). Az Önök esetében megfelelőt, kérem, szintén szíveskedjen az eredeti példányt legkésőbb a szülői értekezletre eljuttatni az iskolába. Átutalásos számla választása esetén lehetőség van interneten keresztül bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíteni a számlát. Kedvezményes étkezés igénybevétele esetén mellékelni kell az azt igazoló dokumentumot is! További információ az étkezéssel kapcsolatosan: http://www.elszamolohazpecs.hu/kozetkeztetes#
  2. Alább letölthető a Kormányhivatal tájékoztatója a diákigazolvány igényléssel kapcsolatban is. A kormányablakban az ügyintézés során kapott NEK-adatlapot (fényképes A4-es nyomtatvány) szintén az iskola titkárságára kell eljuttatni, legkésőbb június 25-ig.

 

Pécs, 2020.06.11.

 

Üdvözlettel:

Jakabosné Molnár Zsuzsanna

igazgatóhelyettes

5. sz. nyilatkozat

8. sz. nyilatkozat

11. sz. nyilatkozat

Diákigazolvány igénylés menete